Post by letebadipin on Feb 4, 2022 20:57:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą auksą ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Foot Clinic - ASMR Feet Care Szerepjátékok tqap
Tai linksma ir įdomu
Aš tik skiriu žaidimui 2 priežastį, nes yra daug reklamų. Aš žinau, kodėl reikia reklamų, bet kodėl tiek daug šiame žaidime? Padarykite ką nors dėl šios priežasties, nes man patinka žaidimas, bet tai gana apsunkina, kai per mažiau nei minutę jau matėte tikriausiai 7 ar 8 reklamas.
Foot Clinic - ASMR Feet Care भूमिका निभाना jzz
Tai taip šaunu ir man nerūpi skelbimai, nes tai neerzina
Galėjo būti labai smagu. Tačiau norint gauti įrankius, padedančius susidoroti su VIP, galite mėgautis daugybe skelbimų.
Skelbimai po KIEKVIENOS užduoties... kodėl??? Kaip galite mėgautis žaidimu su tiek daug skelbimų?
Per daug priedų. Ir labai pasikartojantys lygiai. Pašalinama
Per daug skelbimų. Jūs netgi negalite baigti lygio be skelbimo viduryje
Kodėl verta pirkti JOKIŲ SKELBIMŲ ir jie vis tiek pasirodo. Tai yra apgaulė
Per daug skelbimų. Žaidė 5 minutes, jau turėjau pamatyti beveik 10 reklamų. Neatpalaiduoja, kaip sakote.
puikus žaidimas, bet labai daug skelbimų
Įdomus ir stabiliausias šio kūrėjo žaidimas iki šiol. Išjunkite „Wi-Fi“ ir skelbimų nebeliks~
Foot Clinic - ASMR Feet Care Jeux de rôles sjkx
Reklama po kiekvieno žingsnio
negaliu baigti žaidimo anksčiau nei skelbimas prasideda daugeliui skelbimų. Nerekomenduoju šio žaidimo.
Per daug skelbimų, kad galėtumėte mėgautis žaidimu. Jie pasirodo žaidimo viduryje.
žaidimas man nelabai atsilieka, bet iš viso iššokančių reklamų kiekis yra tiesiog beprotiškas. jie taip pat pasikartoja. Žinoma, žaidimui reikia skelbimų, kad užsidirbtų pinigų, bet man to tiesiog per daug.
Tai baisus žaidimas. Aš taip pat bandžiau žaisti ir mėgautis žaidimu. Po maždaug vienos valandos tų pačių 4 gal penkių pjesių man nusibodo nusivylimas ir nepaprastai susierzinęs. Ištrinu žaidimą ir niekam nerekomenduoju. Didžiulė klaida!!
Norint žaisti, nereikia matyti kitų žaidimų. Ieškosiu pati. Per daug rodoma, kad mažai laiko atliko žaidimo pėdos kliniką.
Šudu šudas
Per daug skelbimų. Ir šlykštu. Iš smalsumo pažaidžiau kelis lygius ir vos neužčiaupiau.
Man patinka žaisti šį žaidimą Man patinka, net neblogai šis žaidimas, bet iš tikrųjų geras, man patinka
Net ir aš turiu tą patį, aš žaidžiu tik 3 lygius qbd, o 5 kartus pridėjus buvo daugiau nei paleisti žaidimą, kurį galiu pridėti tik
Šlovingi skelbimai, net sakyčiau, daug skelbimų. Per daug.... Apytiksliai 4-6 per ratą. Tai nepadeda sumažinti streso jokia vaizduote... tai padidina nusivylimą. Taip, gerk alkoholį.
Viskas, ką jis daro, yra stringa ir užšąla, kai aš groju, todėl negaliu duoti net žvaigždžių
Žaidimas būtų įdomus, bet per daug skelbimų kas 5 sekundes
Man patinka skelbimai, nes jie suteikia man daugiau dalykų, kuriuos galiu atsisiųsti, žiūriu skelbimą ir sužinojau apie šį žaidimą
Keista, bet žaidimas įtraukia jus į žaidimą. Tai savotiška priklausomybė.
Šis žaidimas yra nuostabus, tačiau yra daug skelbimų
Tai nėra taip smagu, kaip maniau, bet rekomenduočiau išbandyti šį žaidimą mažiems vaikams. Bc paprastai jie mano, kad tokio tipo žaidimai yra įdomūs.
Yra daug skelbimų, bet gana įdomus žaidimas
Tai yra būdas reklamai nepraleisti nė sekundės, kai galiu tiesiog žaisti kitus žaidimus su daug mažiau skelbimų, kurie yra tokie pat geri ar net geresni.
Crazy Car Stunts: Car Games Strategie fmuk
Kelias į daugybę skelbimų negali atlikti vieno iššūkio, nežiūrint 2 skelbimų daugiau, nei žaidžiant
daug linksmybių iki šiol
Foot Clinic - ASMR Feet Care Szerepjátékok gojp
Mano manymu gera pedikiura
Tai puikus žaidimas. Viena problema yra gavus VIP, naujus įrankius, vakcinas ir kasdienius apdovanojimus, vaizdo įrašas nebus paleistas, rodoma, kad vaizdo įrašas įkeliamas ir net kai laukiate 10 minučių, jis vis tiek neįkeliamas, todėl turite juos prarasti. Ar galite išspręsti problemą, prašau
Foot Clinic - ASMR Feet Care Игре улога onu
Iš pat pradžių viskas buvo gerai, bet pasidarė nuobodu ir kartojasi.
Tai toks blogas žaidimas, kuriame yra tiek daug skelbimų