Post by letebadipin on Feb 4, 2022 20:48:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ resurs generatora kodova ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
U redu je. Previše oglasa. Morate pogledati 10 videa za 1 dragulj...smh
Ovo je UGODNA igra, kad sam je prvi put skinuo mislio sam da će me barem nagraditi što sam igrao prvi restoran sa sve 3 zvjezdice, ali neeeee, ovi pohlepni mrzovoljci nam trebaju naći način da zaradimo više dijamanata besplatno, jer ako želiš pravi novac jako loš, onda se zaposlite klošari!!! Zadržite svoj pohlepni gunđanje igre! Preuzmi još nešto !!!😡😡😡
Sada je ovo igra koju volim, moj jedini problem je otključavanje novog restorana
stvarno mi se sviđa igra, ali se kreće jako sporo na kraju svake razine.
Mislim da ima previše reklama inače dobra igra
zabavna igra, ali možete dati više dragulja za početak i bolje šanse da ih dobijete besplatno
Ova tako jako lijepa i slatka igra koju sam ikada vidio pa bih uživao u ovoj igrici ili ovim aplikacijama tako da je to samo!!!❤❤!!!
Cooking Fest: игри за готвене Аркадни rwzy
Oh, dragi, deinstalirati ću je jer nemam dragulje da otvorim još jedan restoran :/ bilo je zabavno igrati ovu igru, ali nemam dar dragulja nakon završetka svih razina s 3 zvjezdice tako da mogu otvoriti drugi restoran
dajem vam 2 zvjezdice, preuzeo sam igru, tbh morate igrati sa pravim novcem !!! kako bismo trebali napredovati? s nedostatkom dragulja, mislim da dobijete s xp-om pa nagradite draguljima, ova igra može biti jako dobra ako slušate što govorimo, onda bih dao 5 zvjezdica!
Ova igra je vrlo dosadna jer nemate dovoljno dragulja za nadogradnju kuhinjskih stvari. Možete imati tisuće i tisuće ocjena, ali one se ne mogu promijeniti u dragulje. Ocjenjujem 1 zvjezdicu dok ne promijenite tu politiku nadogradnje. Barem samo recite možda 1000 ili 10 dragulja za razliku od 50 dragulja. Mislim da ga neću ponovno igrati dok ne promijeni svoju politiku ili ću ga jednostavno deinstalirati.
strašna igra...ne možete nadograditi jer nema dijamantnih nagrada za pobjede
Jako sam se zabavio igrajući ovu igru i završio sam svoj prvi restraunt u velikom uzbuđenju da vidim sljedeći restraunt, ali nažalost, iako sam završio sve razine prvog restraunta, nisam mogao otvoriti 2. restraunt. Jako loše...😡. Kako bi bilo, morat ću ga deinstalirati prije ili kasnije tog dana. Molimo pokušajte poboljšati igru .... i još nešto za one koji su stvarno uzbuđeni u otvaranju novih razina, razmislite dvaput prije nego što preuzmete ovu igru.
Sviđa mi se samo što se hrana kuha sporije, ali s nadogradnjom se kuha malo brže.
Lijepa igra, ali dijamant je tako teško pronaći
Dolazi puno reklama... Previše je iritantno
Cooking Fest: maisto žaidimai Žaid. automat. mkl
Nema načina da dobijete besplatne dragulje. Treba platiti za sve. Nemoj se truditi.
Magic Finger 3D Árkádjátékok qpxq
Ne sviđa mi se kako nemate gdje uopće možemo spasiti svoj napredak. Dakle, ako deinstaliramo igru zbog promjene telefona ili tableta. Onda sam morao sve početi ispočetka.
Cooking Fest :vaření hry Arkády pgk
dajem ovoj igri jednu zvjezdicu jer ne dobivate puno besplatnih dragulja za nadogradnju stvari i prelazak na drugo mjesto. moraš ih kupiti.
To je jedna od igara koja mi se sviđa, ALI!, jako je teško nabaviti dragulje, potrebni su vam dragulji za nadogradnju kao i za kupnju u drugim trgovinama, a mogućnost da ih nabavite je toliko ograničena da ih možete kupiti pravim novcem, iako ste dobijte 'Šansu' da dobijete svakih 5 razina, to nije dovoljno da pratite svoje nadogradnje. Za sada, to je jedini neuspjeh na koji sam naišao u igri.
stvarno stvara ovisnost i stvarno je fantastičan za igranje ....dobra grafika .....
Ima ograničene i određene razine s greškama i ograničene načine za stjecanje dijamanata...
Igra je jako dobra i uživao sam u njoj do zadnje razine, ali ne mogu otvoriti sljedeći restoran jer nisam imao dovoljno dijamanata, a ni oni ne daju dijamante.
Zarazna igra, ali samo jedan prijedlog, bilo bi dobro kada bismo mogli češće zaraditi dragulje možda nakon 10 igara.
Za svaku nadogradnju potrebni su dijamanti koji se ne zarađuju tijekom igre. Mora se kupiti 😟.. Predlažem da se dijamanti također mogu zaraditi ako prođete bilo koji nivo
Do sada uživam u ovoj vrsti kuhanja bolje od ostalih koje sam probao. Najbolja značajka za mene je jednostavan pristup povećanju dragulja, dijamantima, kada vam odgovara, tako da možete nastaviti igrati. Ne osjećati potrebu trošiti novac na napredak.
To je zabavna igra i uživam u razini težine.
Za sada su prilično dobri, ali igrao sam samo 6 ploča i bio sam prisiljen ocijeniti odmah ili tamo ili nisam mogao prije igrati svoju igru
Cooking Fest: jocuri de gatit Arcade pfnz
Puno oglasa, ali nije mi smetalo. Moglo bi biti malo uzbudljivije.
Volim igru. Posuđe je malo skupo. Treba vam neko vrijeme da nabavite dovoljno dijamanata da kupite ono što vam treba. Igra je jako zarazna, tako da ćete nastaviti igrati razinu za razinom, prije nego što shvatite, imat ćete dovoljno dijamanata da kupite sve što vam treba.
Lako za naučiti. Počinjem uživati u tome. Ali kada sam ocijenio ovu igru, ne mogu se vratiti igrati. Prvotno sam ga ocijenio s 5 zvjezdica, ali zbog toga mijenjam svoju ocjenu.
Cooking Fest : Cooking Games Arkaadmängud sic
zanimljiva uzbudljiva igra, ali nije besplatna, morat ćete platiti da biste nastavili igrati
NE GORI SE! Jadan. Nema pokretanja dragulja osim ako ne želite prodati svoje podatke i podatke svojih prijatelja. Reakcija igre je VRLO spora i općenito je izuzetno loša igra. Tko god daje ove pohvalne recenzije, povezan je s programerima ili je kupio recenziju.
smiješno je bilo što nadograditi za početak. 30 dijamanata za nadogradnju iz jedne posude ili bilo čega. Morali biste pogledati 30 oglasa samo da biste mogli bilo što nadograditi. To je sjajna igra, ali oni moraju promijeniti taj dio. Barem ponudite dijamante na kraju svake razine.
Ovu igru je teško nadograditi jer je manje dragulja... Ne kao druge igre koje su davale dragulje svaki put kada završimo nivo... 😥
u redu sviđa mi se to je stvarno zabavno ne svira klavir što je u redu jer ja nisam osoba za klavir, ali volim glazbu hvala ti za ovu sjajnu i nevjerojatnu igru koju si napravio za nas hvala ti također me ne tjera osjećati se tužno to je kao smirujuća igra naučiti kuhati.
Ažurirajte grafiku restorana 'u igri', izgleda loše i zamućeno.
Ova igra je jako zanimljiva i isto tako dečki ne kažu da ima više reklama i sve to nije obavezno reći ok
jako je autobus, volim ga, ali teško je nabaviti dijamante i ne mogu nadograditi mnoge stvari. mislim da bi ovu igru trebao malo poboljšati. Ali svejedno ga volim. Ovo je najbolja igra koju sam imao u životu. Ja zapravo ne igram igre kuhanja, ali ovo preuzimam samo iz zabave, ali sam previše ovisan o igrama kuhanja jer je to vrlo izazovno. Toliko mi se sviđahhhhxx što sam napravio ovu igru.
Vrlo lijepa igra, ali tako štedljiva u davanju dijamanata. Tako je teško završiti igru tako deinstaliranu. Na kraju nemoguće završiti u salatnom restoranu.
Dobro, brzo, ali ne mogu potrošiti novac kada se pokaže da imam dovoljno novčića
isprva se čini da su vrlo uzbudljive igre..ali zbog toga gubim vrijeme..igra se uvijek vraća..i morate se ponovno otvoriti..pa sam sada deinstalirao zbogom..
dobra igra hvala cijeloj ekipi. Dečki igra je izvrsna, ali želim predložiti tim, dijamant neće doći uskoro pa vas molim da učinite nešto po tom pitanju, ali igra v.v.v.v.v.v. dobra igra ikad
Fino
Vrlo je spor i mora biti brži i izazovniji.
previše oglasa u usporedbi s drugim besplatnim igrama kuhanja
Apsolutno ludi broj oglasa! Zašto ustrajate na toliko toga??? Ako ne možete razvijati igre s manje oglasa - predlažem da dobijete drugo zanimanje!
Za sada je dobro i nadam se da je ovako sve do kraja. Uživam u igranju igara kuhanja, ali ovo je najbolja do sada nadam se da ćete imati još zanimljivih igara kuhanja poput ove
Zarazno je samo to što sam gotov s prvim restoranom, završio 40 etapa, ali ostali restorani se tek trebaju otključati 🔓 osim s draguljima. Ubija mi vibraciju
Sviđa mi se ova igra toliko zarazna, nastavite s odličnim radom, no mislim da biste trebali sniziti cijene dijamanata za nadogradnje, mislim da su previsoke, ali osim toga volim ovu igru 👍
Morate kupovati dijamante za drugi restoran i treći itd. samo prvi je besplatan