Post by letebadipin on Feb 4, 2022 20:45:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код много токени ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Не е толкова лошо, колкото казват някои хора. Ако не харесвате обикновения самолетен режим на AD или офлайн. Забавно е. Това е страхотен убиец на времето. Дайте им време да се оправят 😌
Incoming! Joe Dubs Comrade at the Controls will be running tunes this Thursday at Radio Bar in Fitzroy from 10pm. The session starts at 4.20 with...
Многоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо bi которых
ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ГЕН. ... The Taiwan News website reported that Eric Trump, the incoming president's son, was also planning a
Обикновено нямам нищо против рекламите, тъй като знам, че разработчиците трябва да си изкарват прехраната, но това е смешно. Обикновено, ако има реклама между нивата, тя трябва да е не повече от 5 секунди и след това можете да я пропуснете. В тази игра не само трябва да гледате цяла реклама, но през повечето време я следва друга реклама.Изтрит и ще направя всичко възможно, за да се уверя, че възможно най-много хора знаят по-добре, отколкото да го изтегля.
Идеята е страхотна, изглежда, че потенциално може да бъде забавна игра. Но рекламите го убиват, игра само 5 нива и вече твърде много.
Squid Game Mobile Challenge Red Green Simulator APK ...
Толкова е яко
Изтегли Death Incoming! .apk За Android · Death Incoming! ... Изтегли Ninja warrior: легенда за приключенски игри .apk За Android.
Играта е яка но проблемът са рекламите
Уау, това определено се чувства прибързано. Много от начините за убиване на хората са толкова мързеливи и безинтересни, звуковите ефекти са твърде прости и обикновени, а за едно ниво дори са използвали музика, защитена с авторски права. Няма да ви кажа кое ниво беше или песента, но ако играете сами на играта, вероятно знаете каква е тя. Предполагам, че единственото спасение, което поддържа това две, са графиките. Но дори и тогава играта все още е мека и глупава.
Просто наистина мразя факта, че има реклама на всеки 30 секунди, това е наистина досадно, но освен това предполагам, че ми харесва, просто няма да се изтегля отново.=)
Харесах тази игра, но проблемът е след 147-мо ниво, започва от първо ниво, но номерът на нивото е 148
Входящата смърт е невероятно. Като цяло давам на тази игра 4,4 звезди. Не е зле ! Харесва ми идващата смърт. Тази игра е толкова забавна. Струва си да играете.👍 Предимства на играта Death Incoming: 💖Приятно управление на играта 💖Много креативно 💖Добра гладкост на играта 💖Страхотни идеи за игра 💖Богат на игрово съдържание.
Наслаждавах се, закупих опцията без реклами поради тези разочарования, сега приложението спира да отговаря всеки път, когато го отворя.
След ниво 100 етапите започват да се повтарят
Повтарящи се. Убийте 3, гледайте рекламата, повторете. След ниво 150 започва отначало
Azur Lane, the original mobile app game released in China in 2017 for iOS and Android platforms, reached critical acclaim in China and Japan, hitting five
Death Incoming! ጀብዱ ntj
10 секунди време за игра 30 секунди реклама вероятно бих се насладил повече, ако имаше малко по-малко реклами
Най-добрата ужасна игра за смъртта. Честно казано има твърде много реклами. Ако това бъде премахнато, играта ще нарасне по популярност. Аз съм в google play от 8 години и съм виждал игри с по-малко реклами. Освен този малък екземпляр СТРАХОТНИ ИГРИ LION STUDIOS
Готино е когато я играем
супер
Това е много добра игра, но има толкова много реклами, всички герои са добри 99 са като 1 игра
Това, което повечето хора не разбират или знаят, е малък малък трик, за да се отървете от добавките. Включете телефона си в самолетен режим. Отървава се от всичко, няма добавки, за съжаление не можете да гледате добавки, за да получавате награди.
Започна като забавна игра... Но о... боже... сериозно рекламите. Реклами навсякъде. След всичко. Не можете да направите нищо без реклама. Слове един пъзел Реклама. Един, за да отключите новия ви облик, който имате за вашия жътвар, познайте какво трябва да гледате реклама. И понякога дори когато отхвърлите рекламата, тя все пак пуска проклета реклама само за добра мярка. Просто нелепо. Всички реклами, без игра.
Би било забавно, ако не бяха всички реклами. Има повече реклами, отколкото игра.
Обичам тази игра, хубава е, но като страховито малко, защото смъртта знаеш и това е първият ми път, когато коментирам това, така че да
Най-добрата игра някога
LEGO Star Wars 75291 Death Star Final Duel review title ... 11920 Star Wars: Изградете свои собствени приключенски галактически мисии стрarts, Star Wars
Нивата са смешно лесни, отнема 30-45 секунди, за да победите някое от тях, след което ще бъдете принудени да гледате реклама поне толкова дълго. След всяко 3-то ниво ще ви бъде дадена "награда", която имате възможност да утроите за гледане на реклама, ако се забавлявате от играта, можете също да направите това, защото това ще ви накара да гледате реклама независимо от това, което изберете, и дори ако сте избрали да утроите наградата си, тя може или не може да ви даде наградата, утроена или по друг начин.
Omg рекламите. Първо ниво, трябва да получите 3 души. След втората душа, реклама. След трета душа, об. След като победите нивото, въртите колело. След това има второ колело, на което можете да гледате реклама, за да въртите. Изберете да не, все пак трябва да гледате реклама. Като уау. Най-бързото деинсталиране досега.
Самата игра със сигурност е интересна. Но количеството реклами в тази игра е смешно. Например, имах избор да гледам реклама за безплатно завъртане на нещо, натиснах не и все пак накрая гледах реклама. Играх 5 минути и 4 от тях бяха реклами.
部落衝突:皇室戰爭「Clash Royale」 策略 min
Твърде много реклами. Бих получавал по един на всеки няколко пъзела, но след всеки? Просто хващам хората да купуват без реклами.
Не спиращи реклами...
Наистина харесвам тази игра. Но реклама на всеки 1 или 2 етап е твърде много реклама. Така че трябваше да деинсталирам това.
Death Incoming! Macera Oyunları axlp
добре
Играта започна добре, но след това толкова много реклами дори нежелани реклами за секс, така че я деинсталираха
Това е забавна игра, въпреки че името може да звучи брутално или за по-зряла публика всъщност е доста забавно, че има толкова леко насилие, но също така може да научи детето ви какво не трябва да прави. Насладете се на играта!
A Chegada da Morte! Aventura aym
Това е много хубава игра, но има много реклами, така че не мога да играя тази игра продължава
Реклами. И както казват други ревюта, смъртните случаи нямат никакъв смисъл. В самото начало на играта плъзгате ножици до чайник, което счупва чайника и по някакъв начин води до смърт. Следващото слагате кърпа на въжето за пране и човекът се качва на стол, за да вземе кърпата, пада и вместо физиката да работи правилно, главата му се навежда над линията и пише, че е умрял. Като например Какво пушеха разработчиците, когато направиха тази игра. Сериозно. Това е гореща купчина боклук.
Обикновено... играта е забавна и лесна и всичко това, но МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОПРАВИТЕ РЕКЛАМИТЕ? Възпроизвежда се на случаен принцип и става досадно, така че можете ли да поправите това? Моля и благодаря? Не се опитвам да бъда злобен, просто питам.
Death Incoming! ماجراجویی erhj
Това е страхотна игра, харесва ми концепцията, наистина е забавна, но има реклама след всяко убийство. Разбирам, че рекламите са това, което помага за заплащането на играта, но ми се иска да няма такава след всяко убийство. Би било по-добре да има реклама след две убийства или може би след като всички убийства са извършени. Това е единствената причина да дам на играта 2 звезди.
Бих дал на тази игра повече звезди, но има толкова много добавки. Харесва ми играта и как тества ума ви, но елате един. Всяко ниво, което завършите, е принудено да гледате добавка, какво да получите повече монети, трябва да гледате добавяне, искате да отключите сандъци, нови предмети и т.н... ГЛЕДАЙТЕ РЕКЛАМА. Дава ви възможност да не гледате как добавка купува действителните пари, които трябва да платите, докато играта е безплатна... това е лудост.
Харесвам играта, но след всяко ниво има реклама.
Death Incoming! ماجراجویی erhj
Наистина добра игра Обичам тази игра, толкова е забавна, че всъщност можете да убивате хора, но да ги карате да се задавят и да се спънат в неща, това е наистина добра игра, ако бях на твое място, щях да я разбера.
Реклама след всяка смърт дори по време на нивата на обучение. Просто не е толкова интензивно, за да оправдае ритъма на рекламите. Исках да го пробвам, но бях силно разочарован. Получава 3 звезди, защото работи и изображенията са добре.
нов наемател an incoming/ingoing tenant ... това ме прободе като \нож, сякаш \нож се заби в сърцето ми it cut me to the quick; убивам с \нож stab to death.
Джеймс Мърфи - Юнионпедия